сряда, 28 май 2014 г.

НЕЖНО ИЗМИВАНЕ И ГРИЖА
LOGONA

ШАМПОАНИ

48,4% от пазара на био шампоани в Европа е на продуктите за коса на LOGONA.
И има защо.
Нищо не привлича повече от здравата добре изглеждаща коса. Продуктите за коса на LOGONA дават на вашата коса и скалп всичко, от което те се нуждаят, за да се поддържа естествената им красота.
Всеки тип коса се нуждае от индивидуална грижа. Независимо дали косата ви е увредена, мазна или с пърхот, най-новата програма шампоани и продукти за грижа за косата на LOGONAще ви помогнат да възстановите естествения здравословен баланс на косата и скалпа си.
Придаващите жизненост растителни активни съставки и естествени овлажняващи агенти осигуряват трайна грижа и нова блестяща еластичност. Поради меките растrния почистващи агенти, съдържащи се в шампоаните на LOGONA, те са подходящи за ежедневна употреба. В шампоаните на LOGONA включват класически и новаторски комбинации от растителни екстракти, активни съставки и висококачествени овлажнители: екстракт от кълнове на пшеница, маточина, розмарин, коприва, къна, хмел, плод годжи, акация, бяла бреза, лешник, мед, бира. Шампоаните LOGONA не съдържат синтетични консерванти, оцветители или аромати. Те изцяло съответстват на критериите на BIDH и NaTrue за сертифицирана био козметика.
Серията Грижа за косата на LOGONA е естествена грижа без компромиси
  • Всички шампоани на LOGONA притежават два сертификата NaTrue - международен знак за сертифициране на био козметика, и на немския контролен орган BDIH .
  • Внимателно подбрани и проверени билки и масла - диворастящи или от биологично земеделие
  • Особено меки растителни измиващи агенти: Coco Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate
  •  Без Sodium Laureth Sulfate (натриев лаурет сулфат) - измиващ агент, който предизвиква раздразнения и зачервявания на скалпа и кожата, широко използван в производството на конвенционални шампоани.
  • Без Ammonium Lauryl Sulfate (амониев лаурил сулфат) - измиващ агент,който е позволен за използване според био стандартите, но не се използва от LOGONA. Ammonium Lauryl Sulfate е един от измиващите агенти, който предизвиква раздразнения и зачервявания на скалпа и кожата.
  • Без Cocamidopropyl Betaine - измиващ агент,който е позволен за използване според био стандартите, но е получен от петролни деривати.
  • Без синтетични оцветители и консерванти
  • Без парафини,силикони и петролни деривати

Няма коментари:

Публикуване на коментар